Τα νέα μου

January 21st, 2012

Νέα δουλειά της ΜΑΡΙΑΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥ

Το «Φύγε αν μπορείς» είναι η πρώτη προσωπική της δουλειά και κυκλοφορεί από την ΜΒΙ.  Τραγούδια τους έδωσαν στη Μαρία σπουδαίοι δημιουργοί όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βασίλης Καρράς, ο Χρήστος Δάντης, ο Χάρης Κωστόπουλος, ο Νίκος Μητσόπουλος, ο Γιάννης Μάνιος, οΝίκος Σαρρής, η Νανά Μαυροπούλου, ο Άγις Έκτορας, ο Βασίλης Χρυσανθακόπουλος, ο Βασίλης Κορδάτος, ο Μίλτος Παπαστάμου, ο Χρήστος Μαυράκης και η Νίκη Σπυροπούλου. Υπέροχα λαϊκά σύγχρονα τραγούδια που η Μαρία αναδεικνύει μέσα από τις αισθαντικές ερμηνείες της.

 

 

 Ο πλατινένιος δίσκος “ΜΝΗΜΕΣ” έχει τραγούδια με ψυχή αλλά είναι και μια παραγωγή υψηλότατων προδιαγραφών. Πρόκειται για ένα δίσκο προσεγμένο σε όλα τα επίπεδα, γιατί ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ σέβεται πάνω απ όλα το κοινό.

Τα 16 τραγούδια του Νότη υπογράφουν οι αξιόλογοι δημιουργοί Βασίλης Δήμας, Harry K, Ηλίας Φιλίππου, Χριστόφορος Γερμενής, Πάνος Φαλάρας, Σοφία Αργυροπούλου, Σταύρος Σοφρωνάς, Άγγελος, Ντιάνα Τζόβολου, Ιωσήφ Σαρασίδης, Διονύσης Αλεξίου, Τριαντάφυλλος Μπαμπατζής, Ανδρέας Μέξας, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, Παύλος Αλεξίου, Βασίλης Χρυσανθακόπουλος, Δημήτρης Λάζος. Η διεύθυνση παραγωγής του δίσκου είναι του Μανώλη Βλάχου.

Οι “ΜΝΗΜΕΣ” του ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ θα γραφτούν στη ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ!

Comments are closed.